Πήρε Μπολάκη ο Ηρόδοτος

Στον Ηρόδοτο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Μπολάκης. Ο 26χρονος αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Super League 2 με τη φανέλα της Δόξα Δράμας, καταγράφοντας 15 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί ακόμα στον Κισσαμικό, την σεζόν 2016-17, με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ για έξι μήνες. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στον ΟΦΗ, με τον οποίο μάλιστα, αγωνίστηκε και σε επίπεδο Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής, έχοντας συνολικά με τους «ασπρόμαυρους» 70 συμμετοχές.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μάνο Μπολάκη.

Καλωσορίζουμε τον Μάνο Μπολάκη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, σε προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Το προφίλ

Ο Μανώλης Μπολάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1994 (20/10/1994) και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στον ΟΦΗ, με τον οποίο μάλιστα, αγωνίστηκε και σε επίπεδο Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής, έχοντας συνολικά με τους «ασπρόμαυρους» 70 συμμετοχές.

Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Super League 2 με τη φανέλα της Δόξα Δράμας, καταγράφοντας 15 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί ακόμα στον Κισσαμικό, την σεζόν 2016-17, με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ για έξι μήνες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις