Ολυμπιακός Βόλου: Αφήνει καλές εντυπώσεις ο Όσκαρ Σιαφά

Πέρα από τον Σαλίν Ντιαμπί, ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία και θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου, άλλος ένας ποδοσφαιριστής, ο Όσκαρ Σιαφά από τη Ισημερινή Γουινέα είναι πολύ πιθανό να ντυθεί και αυτός στα «ερυθρόλευκα». Ο νεαρός σέντερ φορ από την Ισημερινή Γουινέα περνά από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Βαζάκα και δείχνει πως είναι ικανός να ανταποκριθεί με επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, καθώς στο ρόστερ αυτή τη στιγμή υπάρχουν ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ και ο νεαρός Αχιλλέας Κωνσταντίνου. Ο Γιώργος Λαδάς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα, αποτελεί παρελθόν, από τη στιγμή που δεν μετέχει στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις τερματοφυλάκων και άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετές ακόμη θέσεις στις οποίες η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όπως αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα, από τη στιγμή που «ναυάγησε» η μεταγραφή του Βασίλη Πολίτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις