“Come back” με γκολ ο Αραμπατζής στη νίκη της ΑΕΔ με Μαγνησιακό

Μπροστά στο φάσμα μίας απρόσμενης ισοπαλίας βρέθηκε η ΑΕ Διμηνίου με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, όμως ο Θανάσης Αραμπατζής στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στο Διμήνι σκόραρε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Αποστολίδη να σώζει εις διπλούν σε αντίστοιχα κοντινά σουτ του Κόκκα.

Πριν το παιχνίδι φτάσει στο γκραν γκινιόλ φινάλε, οι γηπεδούχοι απώλεσαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν στο 25’ με τον Ζιώγα, όταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος νικήθηκε από τον Παρκιώτη σε τετ α τετ. Σ’ ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από την φλύαρη κατοχή της μπάλας από την ΑΕ Διμηνίου, ο Μαγνησιακός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο με ελάχιστες στιγμές στα καρέ του αντιπάλου. Στη σημαντικότερη ευκαιρία, εξαιρώντας την μεγάλη, διπλή ευκαιρία στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Καρέλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία για να σώσει στη γραμμή ο Τσιουρέλης στο 15’.

Στην επανάληψη ο αγώνας είχε το ίδιο μοτίβο, χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες, πριν ο αγώνας πάρει φωτιά στις καθυστερήσεις όπου ο Αραμπατζής έλυσε τον γόρδιο δεσμό παραβιάζοντας την εστία του Βίτσου και τα αλλεπάλληλα σουτ του Κόκκα να σταματάνε στον Αποστολίδη στην τελευταία ουστιαστικά φάση του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας (79’ Σταματόπουλος), Τσιγιάννης, Αποστολίδης, Χονδρός, Μαυρίδης, Χάνος, Κανδήλας (64’ Στρούγγης), Αξιώτης, Αραμπατζής, Ζιώγας.

Μαγνησιακός: Παρκιώτης (76’ Βίτσος), Γκέρτσος, Τσιγλιφής (71′ Κόκκας), Βασιλείου, Προβιάς, Κρανιάς, Καραλής, Τσιουρέλης, Τσιάνος, Νιαώτης, Μπάλας (76′ Αντωνόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις