«Καλύτερα ένας όμιλος με 18 ομάδες στη SL2»

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη Βέροια, τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και τους στόχους στη νέα Super League 2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πηγαίνουμε με αργά και σταθερά βήματα. Όχι για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Για την ουσία. Είμαστε σε καλό δρόμο και συμπληρώνουμε το ρόστερ. Έχουμε δυνατότητες, λειτουργούμε επαγγελματικά, έχουμε πολλά θετικά πράγματα σαν ομάδα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα. Τελειώσαμε ακόμη δύο μεταγραφές που θα ανακοινώσουμε στις επόμενες ημέρες. Πάρα πολλοί καλοί παίκτες, με τρομερή ποιότητα σε θέσεις που χρειαζόμασταν ενίσχυση».

Για το ότι δείχνει ικανοποιημένος από τις κινήσεις που γίνονται:

«Πάντα ήμουν αισιόδοξος. Πίστευα σ’ αυτό που ήθελα να κάνω, να κάνουμε στη Βέροια. Η Βέροια το αξίζει είναι ιστορική ομάδα με τεράστια ονόματα. Η οικογένεια Μπίκα είναι πολύ κοντά στην ομάδα με συνέπεια. Χρειάζονται σοβαροί άνθρωποι στο ποδόσφαιρο. Ταλαιπωρούμαστε χρόνια και βλέπετε πόσα προβλήματα υπάρχουν στις ομάδες. Σε διάρκεια 1-2 χρόνων πιστεύω θα γίνει κάτι ακόμη καλύτερα. Καλύτερα θα ήταν να υπήρχε ένας όμιλος στη SL2 με 18 ομάδες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις