Δύο μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις στον Ηρόδοτο

O Ηρόδοτος απέκτησε τους Γιώργο Δήμιζα (27 ετών, τερματοφύλακας από την Επισκοπή) και Χρήστο Χατζησάββα (28 ετών, επιθετικός από τον Ιάλυσο). Τέλος, συμφώνησαν και παραμένουν στην ομάδα οι Νίκος Λουμπάκης, Γιώργος Χαρίτος και Γιώργος Καργιωτάκης.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με δύο δικά της παιδιά, δύο παιδιά που έχουν καταγράψει δεκάδες συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο λόγος για τους Γιώργο Χαρίτο-Γιώργο Καργιωτάκη, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα και θα παραμείνουν στην ομάδα μας και στην Super League 2!

Είμαστε περήφανοι που δύο δικά μας παιδιά, παραμένουν στην ομάδα και τους ευχόμαστε, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες!

Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Νίκο Λουμπάκη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα μας και συμφώνησε να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Νίκος Λουμπάκης, τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας την περυσινή σεζόν και δικαίως θα βρίσκεται στην ομάδα μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ήταν ο άνθρωπος, που με δικό του γκολ, στο φινάλε ενός συναρπαστικού αγώνα, «χάρισε» τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τους οποίους η ομάδα μας εξασφάλισε την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Νίκο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και σου ευχόμαστε μία χρονιά, γεμάτη επιτυχίες!

Η υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Δήμιζα και τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Δήμιζας είναι τερματοφύλακας, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Ιουλίου του 1994 και έχει ύψος 1.87μ.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αλλά πολύ γρήγορα αναδύθηκε καθώς ήθελε να είναι πρωταγωνιστής. Σε όσες ομάδες κι αν αγωνίστηκε, κατείχε φανέλα βασικού. Έτσι, μετά την πειραιώτικη ΠΑΕ και μόλις σε ηλικία 18 ετών, αγωνίστηκε στην Κ19 της ΠΑΕ Καλλιθέας. Εκεί έκατσε για έναν χρόνο και το καλοκαίρι του 2012 δοκίμασε στην ΝΕΑΠ Νήσου (Κύπρο). Έναν χρόνο μετά για τη σεζόν 2013-14 πήρε μεταγραφή στη Νίκη Βόλου (Super League) και το 2014-15 μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή (Football League).

Το 2015-16 και 2016-17 αγωνίστηκε στην Τριγλία Ραφήνας (Γ’ Εθνική) και τις σεζόν 2017-18, 2018-19 και 2019-20 ήταν τερματοφύλακας της Καβάλας σε Γ’ Εθνική και Football League.

To περασμένο καλοκαίρι πήρε ξανά μεταγραφή για την Κυπριακή Αναγέννηση Δερύνειας όμως, γρήγορα αποφάσισε να επιστρέψει για πρώτη φορά σε ομάδα της Κρήτης για χάρη της Επισκοπής με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε απο τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Γιώργο, καλωσόρισες στην οικογένεια μας!

Η διοίκηση της υπο σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Χατζησάββα.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Χατζησάββα στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και του ευχόμαστε καλή, δημιουργική και άκρως επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν.

Το προφίλ

Ο Χρήστος Χατζησάββας είναι 28 χρονών, γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 1993, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Γερμανία με την FK Pirmasens και την SC Idar-Oberstein, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΑΣ Ρούβα (Γ’ Εθνική, 2012-13, 13 ματς – 1 γκολ), Ζάκυνθο (B’ Εθνική, 2013-15, 24 ματς), Αστέρα Βάρης (Γ’ Εθνική, 2015-16, 28 ματς – 6 γκολ), Προοδευτική (Γ’ Εθνική, 2016-17, 5 ματς), Εθνικό (Γ’ Εθνική, 2016-18, 26 ματς – 4 γκολ) και Ιωνικό (Γ’ Εθνική, 2017-18, 9 ματς – 4 γκολ).

Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Ρόδο, αρχικά για λογαριασμό του Διαγόρα (Γ’ Εθνική, 2018-19, 22 ματς – 14 γκολ), εν συνεχεία στον ΑΣ Ρόδου (Γ’ Εθνική, 2019-20, 14 ματς – 7 γκολ) και πέρυσι στον Ιάλυσο (Football League, 2020-21, 15 ματς – 7 γκολ)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις