Υπέγραψαν οι Γάλλοι στον Απόλλωνα Λάρισας

Τους Γάλλους Jean Marc Tiboue (20 ετών, αριστερός μπακ-χαφ) και Lemaangr Abdellah (22 ετών, μέσος), απέκτησε ο Απόλλων Λάρισας. Και οι δύο προέρχονται από την Βαλενσιέν.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Γαλλο-Ιβοριανου Jean Marc Tiboue. O Jean είναι γεννημένος στις 14/03/2000 στην πόλη Cocody της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο Tiboue που έχει γαλλική υπηκοότητα, αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία σαν μπακ χαφ καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά. Έρχεται στην Ελλάδα και στον Απόλλωνα από την γαλλική Valencienne ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Amiens S.C. και στην Cirondins de Bordeaux. Καλή επιτυχία Jean με την “κυανόλευκη” φανέλα.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Γαλλο-Μαροκινου χαφ Lemaangr Abdellah O Abdel είναι γεννημένος στις 16/03/1999 στην πόλη Pontaince της Γαλλίας. Ο Abdel που έχει γαλλική υπηκοότητα, έρχεται στον Απόλλωνα από την γαλλική Valencienne ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη και στην Anger SCO. Να καλωσορίσουμε τον Abdel στην οικογένεια του Απόλλωνα και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις