Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση του Νίκου Βενέτη, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν και δεν μετέχει της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Επίσης, δεν βρίσκονται με την ομάδα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και οι Παναγιώτης Αρναούτογλου, Βασίλης Πολίτης και Τίμος Πατρώνης. Όλοι τους θεωρούνται παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους”.

Από εκεί και πέρα, άμεσα θα ανακοινωθεί η απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να βρίσκονται σε συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές, ενώ προχωρά και το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα, καθώς η ομάδα διαθέτει τον έμπειρο Γκενάντι Ξενοδόχοφ και το νεαρό Αχιλλέα Κωνσταντίνου.

Οι παίκτες που προπονούνται με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καρπενήσι, χωρίς να έχουν υπογράψει, είναι οι Όσκαρ Σιαφά, Σαλίν Ντιαμπί, Μπράιαν Μπονανά, καθώς και ο νεαρός Νίκος Χατζής. Οι δύο πρώτοι, όπως όλα δείχνουν, θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, καθώς δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, Ο πρώτος, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα (έχει ισπανικό διαβατήριο) αγωνίζεται ως σέντερ φορ, ενώ ο Ντιαμπί είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού και παίζει ως αμυντικός χαφ. Για τους Μπονανά και Χατζή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα υπογράψουν στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό θα αποφασίσει ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος πλέον έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές. Πάντως και ο Χατζής δείχνει καλά στοιχεία, με την τεχνική ηγεσία να ανάβει, εκτός απρόοπτου, το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις