Ηρακλής: Συμφώνησε ο Ευγενίου – Αποφασίζουν για μεγαλομέτοχο

Η μπάλα της απόφασης για τον επιχειρηματία που θα γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ Ηρακλής είναι πλέον στο γήπεδο του Γ.Σ., όπως μετέδωσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5, ο Βασίλης Μάστορας.

Εχει μάλιστα συμφωνήσει μαζί τους στον τρόπο εξόφλησης του τιμήματος των 350.000 ευρώ και πλέον ζητάει από τον Γυμναστικό Σύλλογο να αποφασίσει ποιον από τους δύο επιλέγει. Είναι μία κίνηση τακτικής από τον κ. Ευγενίου προκειμένου να μην έχει το βάρος της ηθικής ευθύνης για την τελική επιλογή του ανθρώπου που θα γίνει το αφεντικό του Ηρακλή.

Μάλιστα, ζήτησε η απάντηση να του δοθεί μέχρι την Παρασκευή 27 Αυγούστου, καθώς υπάρχουν θέματα ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας τα οποία ζητούν άμεση λύση.

Ο Γυμναστικός λοιπόν θα πρέπει να βρει τον τρόπο να μειώσει τους κινδύνους μίας άστοχης επιλογής η οποία πιθανόν να βάλει σε νέες περιπέτειες τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία έρευνας που έχει στα χέρια ώστε να φθάσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το οικονομικό προφίλ των δύο επιχειρηματιών και να μην παρασυρθεί από το συναίσθημα και την ανάγκη ο Ηρακλής να βρει άμεσα ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις