Από τον Ιωνικό στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Κοτσώνης

Την απόκτηση του Δημήτρη Κοτσώνη ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο  32χρονος κεντρικός αμυντικός κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη SL1.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Κοτσώνη. Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1989 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό, όπου και αγωνίστηκε για μια εξαετία(2005-11), πριν μεταγραφεί στον Άρη. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Εργοτέλης, ενώ ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στον Πανηλειακό. Το 2014 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου και αγωνίστηκε για μία σεζόν, πριν μετακομίσει στη Λαμία, όπου και παρέμεινε για μια διετία. Το 2017 φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, για να ακολουθήσει η Παναχαϊκή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αλβανίας με τα χρώματα της Λουφτετάρι. Στη χώρα μας επέστρεψε για λογαριασμό και πάλι της Παναχαϊκής. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Αιολικός, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο μεταγράφηκε στον Ιωνικό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Superleague, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες των πρωταθλητών.
Δημήτρη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις