Απέκτησε Ντανίλο Μάρκοβιτς η Ρόδος

Δεν λένε να σταματήσουν οι εκπλήξεις από την Ρόδο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της Mikriliga.com απέκτησε τον Ντανίλο Μάρκοβιτς.

Τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς η Ρόδος, η οποία έκανε κινήθηκε αστραπαία και σύμφωνα με πληροφορίες της Mikriliga.com απέκτησε τον Ντανίλο Μάρκοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος άσος αγωνίζεται ως εξάρι έχει ύψος 1μ81 και έχει γεννηθεί το 1998 ενώ έπαιζε στην Ντέσιτς Τούζι που πήρε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου την περσινή χρονιά. Μάλιστα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Μπούντουσνοστ έχοντας τις δυο τελευταίες χρονιές 30 και 31 συμμετοχές. Παράλληλα είναι διεθνής με την Κ21 της χώρας του.

Ο Μάρκοβιτς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Ρόδο και την Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα για να ενταχθεί αμέσως στην προετοιμασία της ομάδας στο Πήλιο, ενώ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μιας και έχει συμμετέχει σε διοργανώσεις όπως το Champions League και Europa League.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις