Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β. στο Καρπενήσι με εικόνες (photos)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε την Τετάρτη για τέταρτη μέρα η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου στο Καρπενήσι. Η ομάδα διαμένει στο ξενοδοχείο «Casa Di Neve», το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις στους  “ερυθρόλευκους”.  Το φαγητό είναι εξαιρετικό και γενικά οι συνθήκες διαμονής της ομάδας είναι πολύ καλές. Γι’  αυτό φροντίζουν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη της ομάδας.

Οι προπονήσεις γίνονται στα δύο γήπεδα του δήμου Καρπενησίου, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Η πρωινή προπόνηση αφορούσε ασκήσεις ταχυδύναμης, υπό την εποπτεία του γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Μούρα και του βοηθού του Γιώργου Βαζάκα, Γιώργου Λάλα. Οι τερματοφύλακες Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Αχιλλέας Κωνσταντίνου γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Φούτρη. Ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα έκαναν οι Θωμάς Γραικός και Γιώργος Ξύδας.

Στην απογευματινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, με τη διάθεση να είναι μεγάλη απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην του νεαρού Κατσούκη που αντιμετωπίζει κάποιο μικρό πρόβλημα τραυματισμού και κάνει θεραπεία στην Αθήνα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις