Από νίκη σε νίκη οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β. 63-30 την Ανάληψη (42 photos)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου πρόσθεσαν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους, την πέμπτη κατά σειρά, επικρατώντας με 30-63 της Ανάληψης στο κλειστό του ΕΑΚ, για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΘ. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν μόνο νίκες στο πρωτάθλημα…

..και φιγουράρουν σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πήραν το προβάδισμα στο σκορ και παίζοντας εξαιρετική άμυνα κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική διαφορά 20 πόντων στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη, με τις προπονήτριες Παπαθανασίου-Ράμμου να δίνουν χρόνο συμμετοχής και στις μικρότερες σε ηλικία παίκτριες της ομάδας.
Η ομαδικότητα, η καλή φυσική κατάσταση και γενικά η πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα στη νίκη, δείχνοντας πως ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί στο άμεσο μέλλον να στηριχθεί στα δικά του παιδιά.
Διαιτητές: Μαριτσούδης, Καντερές
Δεκάλεπτα: 7-16, 14-34, 24-51, 30-63
ΑΝΑΛΗΨΗ (Πρέκας): Γκανάτσιου 7(1), Αλιμένα, Πανταζή Μ., Αλμανούδη 2, Νούλα Φ., Κουτσορεβύθη, Πανταζή Δ., Νούλα Κ. 7, Σιμιτζή 10, Κατσαβριά 4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Παπαθανασίου-Ράμμου): Τζανετοπούλου, Χούτα 7, Γκέτσιου, Κανελλοπούλου 4, Λιόλιου 14, Στάμου 9(1), Παρασχάκη 2, Αρτεμισίου 17(1), Θέου 2, Λιάκου 6, Νάνου 2.

Δείτε μέσα από το goalpost.gr στιγμιότυπα από το παιχνίδι των δύο ομάδων:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις