Χωρίς περιθώριο για απώλειες στην Κατερίνη (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο η Νίκη αντιμετωπίζει στην Κατερίνη τον σκληροτράχηλο Πιερικό, σήμερα (24/01) στις 15:00, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Η ένσταση της ομάδας της Πιερίας κατά του κύρους του αγώνα του πρώτου γύρου, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου της Χάλκης, δίνει ιδιαίτερο χρώμα στο σημερινό παιχνίδι. Οι κυανόλευκοι είχαν επιβληθεί με σκορ 2-1, όμως το παιχνίδι τελικά πήρε στα χαρτιά ο Πιερικός. Η απόφαση της έφεσης που κατέθεσε η Νίκη αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Νίκη δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών μετά την ήττα στο Αιγίνιο καθώς θα μείνει πολύ πίσω στην κούρσα της πρώτης θέσης. Σ’ αυτήν την προσπάθεια ο Κώστας Βελιτζέλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών των Παπαδόπουλου, Κοτίτσα και Μπαλαράμπε.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά καθ’ όλη την προηγούμενη εβδομάδα, όμως του λείπει ο ρυθμός και η ταχύτητα και κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο Σαντίκ Μπαλαράμπε δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που κληρονόμησε στο Αιγίνιο και παρέμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Ευθύμης Κοτίτσας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα.

Αντίθετα για πρώτη φορά εντός της αποστολής της Νίκης βρίσκεται ο Χεράρδο Νοριέγα, που δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Η 20αδα που αποτελεί την κυανόλευκη αποστολή είναι η εξής: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Λίμα, Ματθαίου, Μέτσε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Noriega, Παπουρτζής, Σταμέλος, Στούκας, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Οδηγίες προς εκδρομείς στην Κατερίνη

Τις οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες οι φίλοι της Νίκης θα φτάσουν στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, χωρίς να ταλαιπωρηθούν, λόγω του κατά διαστήματα αποκλεισμού της Εθνικής οδού από τις κινητοποιήσεις των αγροτών, εξέδωσε η διοίκηση του Συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από τη σύσκεψη που έγινε στην Δ/νση Αστυνομίας Πιερίας αποφασίστηκε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 2 του Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι (10) ευρώ.

Με υπουργική απόφαση απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση.

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών και τα μπλόκα, γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή η Εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή στο ύψος των Τεμπών το μεσημέρι από ώρες 12:00-14:00 και το βράδυ από 19:00-21:00. Συστήνεται η διέλευση από τη διασταύρωση Γυρτώνης να γίνει πριν από τις 11:30.

Από Βόλο και ως τη Λάρισα προτείνεται η χρήση της Παλαιάς Εθνικής οδού για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, λόγω του αποκλεισμού της Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος της Νίκαιας».

Χάνει δύσκολα ο Πιερικός

Οι μόλις τρεις ήττες (μαζί μ’ αυτή από τη Νίκη Βόλου) στις πρώτες 19 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μαρτυρούν πως ο Πιερικός είναι μία ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα. Ματς που δεν μπορεί να κερδίσει αρκείται στην ισοπαλία, γεγονός που τον φέρνει στην πρώτη θέση από πλευράς ισόπαλων αποτελεσμάτων (μαζί με τον Εθνικό Φιλιππιάδας). Προέρχεται από μία ξεκούραστη συγκομιδή τριών βαθμών καθώς «αγωνίζονταν» με τον Φωκικό που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ενώ η προηγούμενη αγωνιστική του υποχρέωση στο πρωτάθλημα ήταν με τον Τύρναβο εντός έδρας, τον οποίο κέρδισε με σκορ 1-0.

Ο Γιώργος Καμπερίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας η οποία απαρτίζεται από τους εξής: Φιρινίδης, Γκεβρέκης, Κουρούπης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Ανδρέου, Πέεφ, Κωσταντίνιδης, Τσιώλης, Tροίρης, Κώτσιας, Αποστολίδης, Καράμπελας, Κατσιαμήτας, Παναγιωτίδης, Κίτσιος, Νταντίνης, Παπαδόπουλος, Δαδάκος.

Εκτός έμειναν οι Γεωργίου (τραυματισμένος) Παπατολίκας (θητεία) Τσιμήτρης και Τάχος.

Τζοβάρας ο διαιτητής

Ο Γιώργος Τζοβάρας, από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Γιώργος Αναστασίου και Απόστολος Καρακώστας και οι δύο από την Ένωση Λάρισας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Πέτρος Κωτούλας από την ΕΠΣ Κιλκίς.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις