Στουρνάρας: Ευχάριστος “πονοκέφαλος” για το τεχνικό τιμ της Νίκης

Ανοδική είναι η πορεία της προπονητικής καριέρας του Βαγγέλη Στουρνάρα, την τελευταία διετία. Μετά την καθοδήγηση της Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο 39χρονος τεχνικός αναβαθμίστηκε στη θέση του άμεσου συνεργάτη του Μαρσέλο Στράτσια στον πάγκο της λαρισαϊκής ομάδας.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Νίκη ο Βαγγέλης Στουρνάρας με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στον ευχάριστο «πονοκέφαλο» που έχει το τεχνικό τιμ της βολιώτικης ομάδας έχοντας πολλές επιλογές καλών ποδοσφαιριστών, ενώ για τον Απόλλωνα τόνισε πως θα επίκειται μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο goalpost.gr

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας αφού ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία στις δύο ομάδες σχολίασε για το φιλικό: «Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας, το δεύτερο για την ομάδα μας καθώς πριν από τρεις μέρες είχαμε αντιμετωπίσει την Ελασσόνα. Στο πρώτο ημίχρονο η ενδεκάδα μας ήταν σε καλύτερη «μέρα», αποτελούνταν και από πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τη δυνατότητα σε παίκτες που δοκιμάζονται αλλά και σε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Δεν μας χαροποιεί το γεγονός πως δεχθήκαμε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μας δίνει την ευκαιρία να εντοπίσουμε τα λάθη και να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά».

– Και η Νίκη αγωνίστηκε με διαφορετική ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα της ήταν ικανοποιητική. Αυτό δείχνει πως διαθέτει βάθος στο ρόστερ της;

«Παρακολουθούμε όλες τις ομάδες και ξέρουμε ποια είναι η Νίκη Βόλου τη συγκεκριμένη στιγμή. Γνωρίζουμε πως διαθέτει βάθος στο ρόστερ της. Το έμπειρο τεχνικό τιμ της Νίκης έχει ευχάριστο “πονοκέφαλο” για να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».

– Ο Απόλλων αναμένεται να ενισχυθεί μεταγραφικά;

«Παρακολουθούμε κάποιους παίκτες από την ελληνική και ξένη αγορά και θεωρώ πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Πρέπει κι εμείς να γεμίσουμε περισσότερο το ρόστερ μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις