“Κατεβαίνει” με Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Β.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου γνωστοποιεί πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στην ανακοίνωση αφήνει αιχμές για την διοίκηση που θέλησε να αναλάβει να τρέξει την ομάδα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αντιλαμβανόμενη πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, καθώς επίσης και την ιστορία του συλλόγου, αποφάσισε όπως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια διεξαγωγής του σημερινού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, λοιπόν, θα αγωνιστεί κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με όποιο τρόπο μπορεί, διότι κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια στις πλάτες αυτές τις ιστορικής ομάδας.
Οσο για τους «σωτήρες» των δύο ημερών, έχουμε να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Ένα μεγάλο μπράβο που δεν κατάφεραν ούτε καν να κατεβάσουν την ομάδα με οποιοδήποτε τίμημα.
Σήμερα λοιπόν, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί λύση για την αγαπημένη μας ομάδα. Και όταν λέμε λύση εννοούμε πραγματική λύση και όχι μία απλή λεζάντα από εφτά περαστικούς που είδαν φως και μπήκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.
Και επειδή οι εφτά «σωτήρες» δεν κατάφεραν ούτε εισιτήρια να εκδώσουν για το σημερινό παιχνίδι, ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου ότι στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας από τις θύρες 3,4,5.
Κλείνοντας, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να μιλάνε λίγο και να προσπαθούν να κάνουν πολλά.
Σήμερα δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο του Ολυμπιακού να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί με την αγαπημένοι τους ομάδα και ποιοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι.
Και βέβαια μην ξεχάσετε να βγάλετε καμία ανακοίνωση. Ο ύτως ή άλλως μόνο σε αυτό είστε καλοί.