Ο υπουργός ναυτιλίας τίμησε τον Θοδωρή Βλάχο

Στο υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής βρέθηκαν χθες ο Βολιώτης προπονητής της Εθνικής πόλο Θοδωρής Βλάχος, η αθλήτρια της δισκοβολίας Κρίστι Αναγνωστοπούλου (ως γνωστόν η οικογένειά της διαμένει στον Βόλο) και ο ιστιοπλόος Αντώνης Μπουγιούρης.

Και οι τρεις τιμήθηκαν από τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη ως αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που σήκωσαν ψηλά την Ελλάδα. Ο Θοδωρής Βλάχος οδήγησε την Εθνική ομάδα στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, στους οποίους είχε καλή παρουσία η Αναγνωστοπούλου, ενώ ο Μπουγιούρης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός κ. Πλακιωτάκης ανέφερε τα εξής: «Θέλησα να συγχαρώ προσωπικά τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας πόλο για το αργυρό μετάλλιο και τους δύο αθλητές για την πολύ καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η συνέπεια και η υπερπροσπάθεια τους μας έδωσαν μεγάλη χαρά και μάλιστα σε στιγμές δύσκολες για την πατρίδα μας. Τους ανήκει και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ και βεβαίως η μέγιστη δυνατή στήριξη ώστε να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις