Δυνατό φιλικό με ΑΕΚ Β’ για τον Ρήγα Φεραίο

Ο Ρήγας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Β’ που αυτές τις ημέρες προετοιμάζεται στην Πορταριά για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Το σπουδαίο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο του Βελεστίνου την ερχόμενη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και θα αρχίσει στις 5.30μ.μ.

Η διεξαγωγή του οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που είχαν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, πρώην διεθνής τερματοφύλακας Ηλίας Ατματσίδης, με τον προπονητή του Ρήγα Λάκη Μπακάλη και τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Γιάτσιο.

Ο Ρήγας εξέδωσε και ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής: «Ιδιαίτερη τιμή για τον Α.Σ.Β. «Ρήγας Φεραίος» και για την κωμόπολη του Βελεστίνου η παρουσία του μεγάλου άσου του παρελθόντος, ένδοξου πρώην διεθνή τερματοφύλακα και νυν τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ κ. Ηλία Ατματσίδη, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Κων/νο Γιάτσιο, τον τεχνικό της ομάδας κ. Λάκη Μπακάλη και με μέλη της διοίκησης.

Στην συζήτηση που έλαβε χώρα ο κ. Ηλίας Ατματσίδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την κατάσταση του Σταδίου Βελεστίνου και οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ για την Πέμπτη 2/9/2021, ώρα 17.30. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον κεντρικό πεζόδρομο, όπου, μεταξύ των άλλων, συναντήθηκε και με τον αντιδήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Ευάγγελο Γιαννακό, πολλούς φίλους της ΑΕΚ, καθώς και με πρώην διοικητικούς παράγοντες του συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις