Εύκολα ο Ολυμπιακός Β. 73-28 τη Νίκη

Δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση η Νίκη Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος επικράτησε εύκολα με 73-28 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ γυναικών. Οι “ερυθρόλευκες” ήταν ανώτερες σε όλο το παιχνίδι, ήλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα, ενώ ο Μιχάλης Καπουρνιώτης έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής σε όλες τις καλαθοσφαιρίστριες που είχε στη διάθεσή του. Μάλιστα, οι νεαρές Διαμαντοπούλου, Χούτα και Αρτεμισίου, άφησαν και πάλι άριστες εντυπώσεις.
Οι γηπεδούχες πήραν από…

…το πρώτο δεκάλεπτο μεγάλη διαφορά στο σκορ και στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Εύη Κυριατζίδου με 17 πόντους και τρία τρίποντα, ήταν η κορυφαία της αναμέτρησης, ενώ την ακολούθησαν σε απόδοση οι Σουλτάνη, Διαμαντοπούλου και Αγαγιώτου. Από τη Νίκη ξεχώρισαν οι Παγκαλίδου, Μάντζου.

Εκτός από τις πολλές απουσίες που είχε η Νίκη Βόλου στερήθηκε και των υπηρεσιών της βασικής της πλέι μέικερ, Ευαγγελίας Μπράχου η οποία δεν έχει αναρρώσει πλήρως από μία ίωση που την ταλαιπώρησε και αγωνίστηκε μόνο για ένα μικρό διάστημα για να βοηθήσει την ομάδα.
Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ. Νίκη Βόλου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητές: Τσιρόγλου-Ιορδανίδης
Τα δεκάλεπτα: 25-7, 43-12, 61-21, 73-26
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 17 (3), Σαρακατσάνη, Γαλιατσάτου 6 (1), Αγαγιώτου 8, Σουλτάνη 12 (1), Χούτα 2, Αρτεμισίου 2, Ζέρβα 7, Ζήτη 3, Αγκάνη 4, Διαμαντοπούλου 12, Βογιατζάκη.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στεργιόπουλος): Παγκαλίδου 7, Γεροκώστα 4, Παρασχάκη 3, Ντέγκα, Ματθαϊακάκη, Ντόβα, Κοπάνου, Μπράχου, Μουρδουκούτα 2, Χρήστου 2, Στρίγκου 1, Μάντζου 7.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις