Στοίχημα: Νερατζούρι για το απόλυτο, φουλ του γκολ στη Ρωσία – επιλογές στο 4.18!

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το κουπόνι της Παρασκευής (27/08) με αγώνες που εγκαινιάζουν τις νέες αγωνιστικές σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Βρίσκετε όλα τα παιχνίδια της ημέρας στη winmasters με ευρεία γκάμα αγορών. Το Betarades.gr επιστρέφει με δυνατά προγνωστικά σήμερα, που έρχονται από τα ματς της πρωταθλήτριας Ιταλίας Ίντερ με τη Βερόνα και την ανώτερη κατηγορία Ρωσίας και το Κίμκι – Νίζνι. Ας περάσουμε στις σημερινές αναλύσεις μας.

Με την φόρμα της Ίντερ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Σέριε A στην Ιταλία, που διεξάγεται στις 21:45 ανάμεσα στην Ελλάς Βερόνα και την Ίντερ.

Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε το πρωτάθλημα, καθώς έχασε στην έδρα της (2-3) από τη Σασουόλο. Τα δυο γκολ του Ζακάνι δεν στάθηκαν αρκετά για να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα του. Αυτή ήταν η δεύτερη στα τρία τελευταία παιχνίδια καθώς είχε προηγηθεί αυτή (1-0) στο φιλικό παιχνίδι με την Σαμπντόρια. Αντίθετα, επικράτησε εύκολα (3-0) απέναντι στην Κατάντζαρο και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ιταλίας.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Ίντερ στη διοργάνωση, καθώς συνέτριψε εύκολα στην έδρα της την Τζένοα με 4-0. Έστειλε και πέμπτη φορά την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Πέρισιτς υποδείχθηκε οφσάιντ μετά από τη χρήση VAR. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, ενώ είχε προηγηθεί αυτή (3-0) στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τη Ντιναμό Κιέβου. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μάλιστα, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Με κεκτημένη ταχύτητα ξεκίνησε η ομάδα του Ιντζάγκι και το νέο πρωτάθλημα. Και παρά την αποχώρηση του Λουκάκου, δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αν είναι σοβαρή, μπορεί να περάσει άνετα και από την έδρα της Βερόνα. Θα ποντάρουμε στο Ίντερ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.07.

Με τα γκολ στη Ρωσία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, όπου στις 18:30 συγκρούονται η Κίμκι με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Η νίκη… αγνοείται για την ομάδα του Ιβάν Τσερεβτσένγκο τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Έχει απολογισμό μια ήττα, με 3-0 από τη Σότσι, και δυο ισοπαλίες, απέναντι στη Ροστόφ (1-1) και τη Ρούμπιν Καζάν (1-1). Αποτελέσματα που δεν την κρατούν για την ώρα στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Το μεγάλο πρόβλημά της είναι η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί οκτώ γκολ σε πέντε αναμετρήσεις. Ηττήθηκε πέντε φορές στους εφτά πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της.

Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Νίζνι Νόβγκοροντ, καθώς προέρχεται από δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2). Συγκεκριμένα, ηττήθηκε κατά σειρά από την Ούφα και από τη Ροστόφ. Έχει καταφέρει να σκοράρει στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Μόλις σε μια εξ αυτών, όμως, μπόρεσε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της. Απόλυτα μοιρασμένη, άλλωστε, η επιθετική και η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει σημειώσει και έχει δεχτεί τον ίδιο αριθμό γκολ (6) στο πρωτάθλημα.

Οι δύο αντίπαλοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Αμφότερες μπορούν να σκοράρουν, ενώ αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα. Θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.02.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις