Οι εννέα παίκτες του Ολυμπιακού έχασαν 3-0 από την Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν πήρε τελικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στα «χαρτιά», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατέβηκαν τελικά να αγωνιστούν με μόλις εννέα ποδοσφαιριστές. Έβαλε, ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, τους τρεις βαθμούς στο σακούλι της, επικρατώντας με 0-3.
Παιχνίδι παρωδία, με…

…την Αναγέννηση να προηγείται με 0-3 στο ημίωρο και στη συνέχεια οι παίκτες των φιλοξενουμένων άλλαζαν πάσες μεταξύ τους, μετά και από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη μπήκαν με στόχο να σκοράρουν γρήγορα και να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι. Αφού πρώτα έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Τζέκο στο 1′ (σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Δασκαλάκης) και Σκαθαρούδη στο 8′ (σουτ άουτ), στο 9′ το σκορ άνοιξε για την Αναγέννηση. Ο Τζέκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, στο 11′, ο Μπλέντι βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και με πλασέ πέτυχε το 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που αγωνιζόταν χωρίς διάθεση, αγωνιστική και ψυχολογική, έχασαν στο 19′ ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο τέρμα, με τον Υφαντή να σουτάρει και τη μπάλα να περνά λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.
Τελικά το τρίτο τέρμα της Αναγέννησης σημειώθηκε στο 29′. Ο Σκθαρούδης μετά από ωραία μπαλιά που δέχθηκε, με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς στη συνέχεια οι παίκτες της Καρδίτσας κατέβασαν ταχύτητα και δεν κυνήγησαν και τέταρτο τέρμα.
Οι φίλαθλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού, που κατάφεραν τελικά να μπουν στις κερκίδες του ΕΑΚ πριν την έναρξη του αγώνα, αποδοκίμασαν έντονα τον Αχιλλέα Μπέο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φωνάζοντας συνθήματα εις βάρος του.
Επίσης, οι οπαδοί αποδοκίμασαν και τον Δημήτρη Αρβανίτη με υβριστικά συνθήματα.

«Αγγαρεία» το δεύτερο ημίχρονο
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής της Αναγέννησης, Σάκης Θεοδοσιάδης, πέρασε στο παιχνίδι τους Στάμο, Κόντο και Τσιλούλη, αφήνοντας στα αποδυτήρια τους Κισκαμπάνη, Υφαντή και Ακασού.
Οι παίκτες της Αναγέννησης δεν πίεσαν για να πετύχουν και τέταρτο τέρμα. Άλλαζαν πάσες μεταξύ τους κάτω από το χώρο του κέντρου, με σκοπό να κυλήσει ο χρόνος και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.
Στο 71′ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο ο Τζέκος, με την Αναγέννηση να παίζει με δέκα παίκτες, μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)
Σκόρερ: 9′ Τζέκος, 11′ Μπλέντι, 29′ Σκαθαρούδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Δασκαλάκης, Καρράς, Μπουτζίκος, Κεσίδης, Αρβανίτης, Φερνάντες, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης, Αλαμάνης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Πιτταράς, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης (46′ Στάμος), Ακασού (46′ Τσιλούλης), Υφαντής (46′ Κόντος), Σκαθαρούδης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις