Βαθμό στον Εύοσμο η Παναχαϊκή

Μπορεί να έχει πάρα πολλά προβλήματα και ελάχιστες λύσεις στο ρόστερ της, όμως, η Παναχαϊκή αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για τον οποιονδήποτε.

Το απόγευμα της Κυριακής (24/1) οι Πατρινοί κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό από τον Αγροτικό Αστέρα (0-0), σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι παίκτες του Στάθη Σταθόπουλου για δεύτερη αναμέτρηση δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά πήραν έναν βαθμό σε δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς τους.

Όσο για τον Αγροτικό Αστέρα, επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικό πρόβλημα στο γκολ. Μπορεί να ήταν ανώτερος, αλλά αυτό δεν κατάφερε να το εξαργυρώσει έχοντας βρει δίχτυα μόνο σε έναν από τους τελευταίους έξι αγώνες του.

Πολύ κλειστό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό οι φάσεις για τις δύο ομάδες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτό γιατί πρώτος στόχος τους ήταν να κρατήσουν το μηδέν.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 2′ με τον Καθάριο να κάνει ένα σουτ και τον Στρέζο να μπλοκάρει. Η απάντηση της Παναχαϊκής στο 5′ ήταν ένα γκολ του Πέδρο, το οποίο ακυρώθηκε γιατί ο Πορτογάλος δεν καλυπτόταν.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβαιναν και περισσότερο. Πήραν τα ηνία του αγώνα, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τους ήταν πολύ δύσκολο να κάνουν φάσεις. Οι Πατρινοί έκλειναν καλά τους χώρους και κράτησαν τον Αγροτικό μακριά από την περιοχή τους.

Δεν διέφερε πολύ και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Αγροτικός στο 48′ με τον Νταβίντοφ είχε ένα σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Στρέζος, αλλά στη συνέχεια και πάλι το νεκρό διάστημα του αγώνα ήταν πολύ μεγάλο. Αν εξαιρέσει κανείς ένα σουτ του Χαρτσιά στο 49′, για σχεδόν 20 λεπτά δεν υπήρχε τίποτα αξιοσημείωτο.

Ο Αγροτικός ανέβασε στροφές μετά το 65′. Απείλησε με σουτ του Σκλιοπίδη δύο λεπτά μετά και στο 70′ ο Μρντάκοβιτς απείλησε με κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 90′ άγγιξαν το γκολ. Ο Μρντάκοβιτς εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκών. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας), βοηθοί οι Βασιλόπουλος (Έβρου) και Καμπερίδης (Καβάλας), ενώ τέταρτος ο Κουμπαράκης (Θράκης).

Κίτρινες: 35′ Καθάριος, 71′ Τσεμπερίδης – 71′ Πέδρο

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Ντόσης, Καπίας, Κνέζεβιτς, Μακρυδημήτρης (56′ Βελλίνης), Τσεμπερίδης, Γιάντσης (56′ Τοπούζης), Νταβίντοφ, Καθάριος (79′ Θεοδωρίδης), Μρντάκοβιτς

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Ι., Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Χαρτσιάς (89′ Μητρόπουλος), Ρόκας (73′ Παπανικολάου), Πέδρο

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις