Κινείται για την απόκτηση Φεράρι ο Παναθηναϊκός

Ένας ποδοσφαιριστής που κατάφερε να ξεχωρίσει με την φανέλα του Βόλου τα δύο τελευταία χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, ο Φράνκο Φεράρι, προβάρει τα «πράσινα» και είναι έτοιμος να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό.
Ο 29χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το αμέσως προσεχές διάστημα και το αργότερο μέχρι τις αρχές της εβδομάδας, η περίπτωσή του θα έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει ως δίδυμο τον Φεράρι και τον Χουάνκαρ στην αριστερή πλευρά της άμυνας του.
Το «τριφύλλι», μάλιστα, έκανε μια διερευνητική επαφή με τη διοίκηση του Βόλου για τον Φεράρι, ώστε να ενημερωθεί για τα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με μια πιθανή μεταγραφή του.
Αν τελικά ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να κινηθεί για τον παίκτη, το οικονομικό δεν φαίνεται να μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Ο Φεράρι σε όλες τις ελληνικές διοργανώσεις έχει 69 παιχνίδια, τρεις ασίστ και ένα γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023.
Όσον αφορά τον Χατζηθεοδωρίδη, υπάρχει ένα αυξημένο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί, ως δανεικός στον Βόλο, προκειμένου να καλύψει του κενό που θα αφήσει στους «κυανέρυρθους» ο Φεράρι, αλλά και για να μπορούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να παρακολουθούν την πορεία και την εξέλιξη τους με μεγαλύτερη αμεσότητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις