Με Φ.Σ. Κοζάνη σήμερα η Δήμητρα για το Κύπελλο Ελλάδος

Έναν αγώνα με ιστορική σημασία δίνει σήμερα η Δήμητρα Ευξεινούπολης. Θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Φίλαθλο Σωματείο «Κοζάνη» για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργάνωση στην οποία η «πράσινοι» μετέχουν για πρώτη φορά. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και είναι «νοκ άουτ». Αν λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί ο νικητής θα βγει από τη διαδικασία των πέναλτι.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Βούλγαρης και ο Δημητρίου για επαγγελματικούς λόγους, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Σταυράκης, Χαρχαλάκης, Φαράντος, Λάμπος, Μπόλης, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Μπιρμπίλης, Διαμαντόπουλος (χθες ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του), Θεοδωρόπουλος, Νικογιάννης, Καρράς, Θωμαΐδης, Μαυροζούμης, Αναστασίου, Βουρδάκης, Κρανάς, Πιτσάβας, Σιόβας και Καμπέρης. Ο τελευταίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Λάρισας.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χρήστος Νίτσας της ΕΠΣ Λάρισας και βοηθοί οι Θωμάς Πάλλας και Μίλτος Μπουρονίκος από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ανδρέας Καραλιόλιος της ΕΠΣ Γρεβενών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις