Βλέπει κορυφή η Κέρκυρα

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή πλέον η Κέρκυρα, η οποία μείωσε την διαφορά από την πρώτη Λάρισα στους 2 και έμεινε στο -1 από τον Απόλλωνα, μετά το 1-0 επί του Κισσαμικού.

Οι Φαίακες, πέρασαν σχετικά άνετα από την Κρήτη με ένα γκολ που πέτυχαν στο 11′. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Σουάνη, ο Γιαννίτσης σε προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, η Κέρκυρα θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στο 25′, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σουάνη έφυγε άουτ. Στο 27′, ο Κισσαμικός άγγιξε το 1-1, ενώ στο 38′, ο Σταθάκης έχασε το άχαστο όταν με προβολή από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την Κέρκυρα να έχει την υπεροχή και πάλι και τον Ανδρεόπουλο με μακρινό σουτ στο 47′ να σημαδεύει το δοκάρι. Μετά από αυτή τη φάση, φτάσαμε στο 78′ για να δούμε ακόμα μία μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν, πάλι ο Ανδρεόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Λαζαρίδη, όμως αστόχησε. Ο Κισσαμικός ανέβηκε το τελευταίο δεκάλεπτο και πίεσε τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως κάποιο θετικό για εκείνον αποτέλεσμα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Τσικουδάκης (75′ Μάντζης), Πότσι, Μάνιας, Ν’ Γκουέμ (55′ Λώττας), Βαττής (69′ Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σαπαλίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Γκομές, Ντιόγκο, Παμλίδης, Ντουαλά (90’+3′ Ντατίδης), Κόντος (70′ Μακρίδης), Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Σουάνης (90′ Βλάχος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις