Ποδοσφαιριστής του Τοξότη ο Κωνσταντίνος Γιαννακούρας

Την επιθετική του γραμμή ενίσχυσε ο Τοξότης αποκτώντας τον Κώστα Γιαννακούρα.

Η ανακοίνωση:

Τοξότης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιαννακούρα Κωνσταντίνου από την ομάδα της ΑΕ Μακρινίτσας.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακούρας είναι 26 χρονών και αγωνίζεται στην επίθεση.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Νίκης .

Την σεζόν 2014-15 πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Καναλίων τον οποίο βοήθησε στο να κατακτήσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και την άνοδο βγαίνοντας μάλιστα πρώτος σκόρερ της ομάδας με 12 γκολ σε 10 ματς .

Παρέμεινε στον Απόλλωνα την σεζόν 2015-16

βοηθώντας τον να πετύχει την παραμονής της ομάδας.

Συνέχισε στον Απόλλωνα και την Α’ κατηγορία και την σεζόν 2016-17 έχοντας 23 συμμετοχές (20 ως βασικός),  1754 αγωνιστικά λεπτά , 3 γκολ και 1 ασσιστ.

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2017-18  βοηθά τον νεοφώτιστο Νέο Μαγνησιακό στην Β’ κατηγορία με 3 συμμετοχές (όλες ως βασικός), 242 αγωνιστικά λεπτά και 1 γκολ αλλά στη συνέχεια παίρνει μεταγραφή στον Σαρακηνό στον οποίο προλαβαίνει να καταγράψει 3 συμμετοχές ( 1 ως βασικός),  135 αγωνιστικά λεπτά και 1 ασσιστ πριν ερθει ο τραυματισμός και το χειρουργείο που τον κρατά πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας .

Την σεζόν 2019-20 βοηθά την ΑΕ Μακρινίτσας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και στην κατάκτηση της ανόδου έχοντας 9 συμμετοχές (1 ως βασικός) , 325 αγωνιστικά λεπτά , 5 γκολ και 4 ασσιστ.

Την σεζόν 2020-21 λόγω εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων αλλά και λόγω covid ( που τερμάτισε πρόωρα κάθε αγωνιστική δραστηριότητα) δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή.

Η ομάδα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες!!!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις