Αποκλεισμός της Δήμητρας από το Κύπελλο Ελλάδος

Η Δήμητρα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φ.Σ. Κοζάνης, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα της Ευξεινούπολης ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Κυριακίδη (έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ, ενώ είναι και διεθνής), ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές, όσο και σωτήριες αποκρούσεις.
Και τα τρία τέρματα του παιχνιδιού σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 10’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Κωστούλας κέρδισε πέναλτι και ο Ιορδανίδης ευστόχησε από την “άσπρη βούλα”, γράφοντας το 1-0.
Η Δημήτρα σταδιακά ισορρόπησε το παιχνίδι, έφτανε με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και στο 36’ ισοφάρισε σε 1-1. Σκόρερ ο Βουρδάκης με εύστοχο πλασέ απέναντι από τον τερματοφύλακα Κυριακίδη.
Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 39’ με τον Αναστασίου να προηγηθεί στο σκορ (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης), για να γίνει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το 2-1 για την ομάδα της Κοζάνης. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Μπακάλης με κεφαλιά σκόραρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η Δήμητρα για να φτάσει στην ισοφάριση.

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ: Κυριακίδης, Δινοβίτσης (70’ Τσώτσος), Παπαργυρίου, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπίντσης (80’ Νάνος), Παπαδόπουλος (65’ Μαυροματίδης), Ιορδανίδης, Μπακάλης, Μπάρο, Κωστούλας (70’ Ντούκα).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος (43’ λ.τρ. Λάμπος), Θεοδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (70’ Γαλανόπουλος), Καρράς (82’ Καμπέρης), Σιόβας (70’ Μπιρμίλης), Αναστασίου, Βουρδάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις