Μεγάλο «διπλό» ο Παναιγιάλειος στη Ζάκυνθο

Μεγάλο διπλό για τον Παναιγιάλειο, που επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου και ξέφυγε ελαφρώς από τις θέσεις που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά φτωχό με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή, αλλά να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις την περιοχή του Πολίτη. Έτσι, έμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, η Ζάκυνθος άρχισε το παιχνίδι με δύο σουτ των Ναζί και Καραμαλίκη, όμως ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που σκόραρε. Συγκεκριμένα, ο Ομάρ έδωσε στον Λινάρδο, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, μιας και δεν υπήρξε άλλη μεγάλη φάση στο υπόλοιπο του ματς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Πολίτης, Γραικός (74′ Κουρέλλας), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Κάρδαρης, Καμπούρης (30′ Ταυταρίδης), Ναζίμ, Ορφανίδης, Ζαϊρί, Μεντούρ (62′ Πέττας Ν.), Καραμαλίκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Πέρεθ (81′ Γκούφας), Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (67′ Μπουρλάκης), Ζουνίνιο (90′ Γκουτσίδης), Κολόκας, Σκαρτσίλας.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις