Αποκτά τον τερματοφύλακα Βούκο Βούγιοβιτς ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ιβάν Ντόκιτς αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά από μία μέρα προπονήσεων στο Καρπενήσι, καθώς ο Σέρβος τερματοφύλακας «κόπηκε» από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που δεν ήταν αυτό που ζητούσαν για την ομάδα. Γρήγορα, ωστόσο, οι διοικούντες έκαναν κίνηση να εντάξουν στον Ολυμπιακό τερματοφύλακα και το έπραξαν, με την απόκτηση του Βούκο Βούγιοβιτς.
Όπως έγραψε χθες το goalpost.gr ήταν θέμα ωρών να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε απόκτηση τερματοφύλακα, τονίζοντας πως αυτός θα είναι νεαρός ξένος από ελληνική ομάδα. Ο Βούγιοβιτς είναι Μαυροβούνιος, έχει γεννηθεί στις 29/2/2020, είναι πανύψηλος (1.94μ.) και από την περίοδο 2018-19 ανήκει στο ρόστερ του Λεβαδειακού.
Μπορεί να μην έχει συμμετοχές με τον Λεβαδειακό σε Σούπερ Λιγκ και Σούυπερ Λιγκ 2, ωστόσο, έχει δουλέψει σκληρά τα δύο τελευταία χρόνια και στη Λειβαδιά τον πιστεύουν, ως γκολκίπερ. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν τον αφήνουν ελεύθερο, αλλά τον παραχωρούν, ως δανεικό για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Βούγιοβιτς, ο οποίος θα βρει στον Ολυμπιακό τον συμπατριώτη του Βέλικο Μπάτροβιτς, θα ενσωματωθεί άμεσα στους “ερυθρόλευκους” και θα αρχίσει προπονήσεις. Ήδη αυτό το διάστημα προπονούνταν με την ομάδα του Λεβαδειακού.
Ο Σαλίμ Ντιαμπί αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η διοίκηση κατέβαλε στην Εσπανιόλ Β’ τα τροφεία του νεαρού αμυντικού μέσου από την Ακτή Ελεφαντοστού. Επίσης, στον Ολυμπιακό περιμένουν και τον Κυριάκο Ασλανίδη, ο οποίος θα δοθεί, ως δανεικός από τον Άρη. Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκοι”, σύμφωνα με πληροφορίες κινούνται για την απόκτηση ενός ξένου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έχει βρεθεί και οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις