Το καλυμμένο μετοχικό κεφάλαιο και το… show me the money του Ευγενίου

Αυτό που έδειχνε το πιο πιθανό, βάσει των εξελίξεων που ουδέποτε προχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα όσον αφορά τους υποψήφιους αγοραστές, συνέβη στον οργανισμό που λέγεται Ηρακλής.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Μεγαλύτερη «ενεργοποίηση» του Στράτου Ευγενίου που πήρε την απόφαση να συνεχίσει να είναι μπροστάρης σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, μέχρι να προκύψει μία σοβαρή, αξιόπιστη και συγκεκριμένη πρόταση από υποψήφιο αγοραστή. Από μηδενική βάση όμως σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Λογικό…

Εχοντας «ρίξει» χρήμα σε ΜΚ, μεταγραφές ποδοσφαιριστών και όχι μόνο, θα ήταν παράλογο να μην αξιώσει οικονομικό-βαρβάτο- αντίτιμο για να απαλλαγεί οριστικά-κάτι που θέλει και ο ίδιος- και να προχωρήσει επιτέλους και η μεταβίβαση των μετοχών. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην ονομασία της ομάδας.

Επειδή όμως ο ίδιος σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει βαρεθεί από τις υποσχέσεις, τις ατέρμονες προσδοκίες και τα… θα, πλέον θα είναι καλυμμένος μόνο με πράξεις. Ή κατά τους Αμερικάνους με το «show me the money». Συνεχίζοντας ωστόσο να πιστεύει ακράδαντα ότι μεγάλος χορηγός και αιμοδότης της ομάδας παραμένει ο κόσμος της.

To… άκυρο που έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής ΑΕ στους δύο παρουσιάζοντες ενδιαφερόμενους, προκάλεσε σε αρκετό κόσμο προβληματισμό για την επόμενη ημέρα. Κυρίως για το πώς και ποιος θα δώσει τα χρήματα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου έως την 31η Αυγούστου αλλά και για τη συνέχεια της χρηματοδότησης της σεζόν.

To metrosport.gr αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ΜΚ το οποίο είναι καλυμμένο εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα αναρτηθούν στο ΓΕΜΗ, στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο δηλαδή όλα τα στοιχεία της κάλυψης.

Το μεγαλύτερο ποσό διατέθηκε από τον ίδιο τον κ. Ευγενίου, ενώ υπήρξε και η σχετική μετοχοποίηση χρημάτων που είχαν μπει παλαιότερα στο ταμείο.

Τουτέστιν σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς θα είναι συνεπείς στην καταβολή των συνολικά 500.000 ευρώ που απαιτούνται. 150.000 ευρώ για την εγγυητική και 350.000 ευρώ για το μετοχικό κεφάλαιο.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις