Σόκαρε την Καλλιθέα ο Πανελευσινιακός

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα του Πανελευσινιακού και μάλιστα με ανατροπή, με 2-1 στην έδρα της μεγάλης έκπληξης της σεζόν, Καλλιθέας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με το… καλημέρα, καθώς μόλις στο 4′ ο Φράγκος βρήκε δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση, όμως, ήταν άμεση, με την Ελευσίνα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ήταν το 8ο λεπτό, όταν ο Πλαβούκος ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, κάτι που έδειξε να αγχώνει την Καλλιθέα.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και επιχείρησαν να ανακτήσουν το προβάδισμα, όμως δε μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ άφησαν και χώρους στα μετόπισθεν, κάτι που τελικά… πλήρωσαν. Ο Γιαννιτσάνης εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και στο 37′ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με το 2-1 να είναι και το τελικό σκορ, αφού η Καλλιθέα, όσο κι αν προσπάθησε, δε κατάφερε να αντιδράσει.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Κατούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Πίκολο, Μουκτάρης, Γκίνης, Κατσικογιάννης (52′ Μπέλης), Αρναρέλλης, Μπούζας (70′ Τσίπρας), Σμυρλής (57′ Τζάκσον), Φράγκος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κακαράς, Κωνσταντινίδης, Κορνελάτος (81′ Δημόπουλος), Βάιζερ, Γιαννιτσάνης (62′ Τσολακίδης), Πλαβούκος (71′ Κασνέτση)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις