Μεταγραφή στη Σλάβια για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ανδρέα Τιλελή

Μοιράσου το άρθρο

Με τα χρώματα της Σλάβια Πράγας θα αγωνίζεται μέχρι το 2024 ο Ανδρέας Τιλελής. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τη μεταγραφή του στη νέα του ομάδα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο 4Χ ανδρών στο Κύπελλο Τσεχίας στην αγωνιστική κωπηλασία.

Ο πρώην αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Καστοριάς δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από το κλίμα που συνάντησε στο νέο του σύλλογο, όπως επίσης από τους χώρους προπόνησης, τον κωπηλατικό εξοπλισμό και το επίπεδο των συναθλητών του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο Ανδρέας Τιλελής δήλωσε: «Οι λόγοι που αποφάσισα να αγωνιστώ σε ένα σωματείο του εξωτερικού, ήταν η ανταγωνιστικότητα, ο σεβασμός στον αθλητή, το αγωνιστικό επίπεδο αλλά και το επίπεδο των παραγόντων, αναφερόμενος στη διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ, στοιχεία που δυστυχώς λείπουν στην Ελλάδα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.

Πηγαίνοντας στο εξωτερικό κρατώ το γυμναστήριο του καλού μου φίλου Θάνου Τσόχα, για τα πρωταθλήματα εσωτερικής κωπηλασίας, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα. Από δω και πέρα όσο μπορώ, θα αγωνίζομαι κάνοντας αυτό που αγαπώ.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους είναι δίπλα μου αφανείς και εμφανείς και με στηρίζουνε»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις