“Τρία στα τρία” για τη Νίκη Βόλου: 2-0 την ΑΕΚ Β’

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις κατέκτησε το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη, επικρατώντας της ΑΕΚ Β’ με σκορ 2-0. Η Νίκη Βόλου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δικαίως επικράτησε των κιτρινόμαυρων που, επίσης, προετοιμάζονται για την παρθενική συμμετοχή τους στην Σούπερ Λιγκ 2.

Για τους Βολιώτες το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πασχάλης Κάσσος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας Γκαρσία. Στο 17’ ο Αργεντινός ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 όταν σε κλέψιμο και σουτ του Κυριακίδη, ο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Γκίνη στέλνοντας με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ροχάνο έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 40′ όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γκίνη όμως ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων βγήκε νικητής της μονομαχίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Τσουκαλάς που έκανε το ντεμπούτο με την βολιώτικη ομάδα δεν έπιασε γεμάτο σουτ από καλή θέση μετά από στρώσιμο του Βασιλείου, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκοράρει στο 55′ ο Γιούσης βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Αποστολίδη αλλά ο έμπειρος πορτιέρε τον σταμάτησε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Χριστόπουλος σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Νίκης με τη “βοήθεια” και πάλι του Αποστολίδη.

Η συνθέσεις της Νίκης στα δύο ημίχρονα:

Νίκη Βόλου:

1ο ημίχρονο: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Γκαρσία, Ροχάνο

2ο ημίχρονο: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας (63’ Κυρίτσης), Γρομητσάρης (63’ Αλιατίδης), Ανδρέου (63’ Τσιμπούκας), Μπόσιο, Παναγιωτίδης (63’ Μέτσε), Κάσσος (82’ Αλτιτζής), Βασιλείου, Γκαρσία (71’ Τσουκαλάς), Τζιώρας

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Γιαννούτσος (44′ λόγω τραυματισμού Κώτσιος) Μπούσης, Μουστακόπουλος (75′ Κορομηλάς) Μπάμπης, Αμούρ (46′ Γεωργέας) Γερολέμου (89′ Μαντζουρανάκης) Γιούσης, Ιατρούδης (46′ Απ. Χριστόπουλος)

 

Διαιτητής: Γιώργος Τασιόπουλος (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Βοηθοί: Κώστας Τασιόπουλος, Σταύρος Σαμαράς (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις