Εξαιρετικός ο Βόλος νίκησε με 4-3 την ΑΕΚ σε φιλικό

Σε ένα φιλικό ματς γεμάτο γκολ και φάσεις, ο Βόλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας της ΑΕΚ με 4-3 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η Ένωση παρουσίασε μεγάλα αμυντικά κενά, είχε σοβαρά ζητήματα στα μετόπισθεν, ασχέτως αν τα δύο από τα γκολ που δέχθηκε ήταν με πέναλτι. Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν ξανά τις αδυναμίες τους, που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φιλοδοξεί να καλυφθούν με τις προσθήκες που έγιναν στο φινάλε των μεταγραφών.

Στα θετικά για την ΑΕΚ η σούπερ εμφάνιση του Άμραμπατ. Ο Μαρονικός εξτρέμ ήταν ασταμάτητος και από τα πόδια του ξεκινούσε ότι καλό δημιούργησε επιθετικά ο Δικέφαλος.

Ο Βόλος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ήταν καλύτερος της ΑΕΚ μετά το 15′ και η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι έφταναν με ευκολία στην περιοχή της Ένωσης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πριν το ημίχρονο. Στο 35΄ο Σάκχοφ ανέτρεψε τον Ρεγκατίν μέσα στην περιοχή και ο Μπαριέντος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, για το 1-0. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει πριν την ανάπαυλα με τον Άμραμπατ, που ήταν ο κορυφαίος της στο ματς, αλλά δεν τα κατάφερε.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Βόλος βρήκε και δεύτερο γκολ. Μετά το κόρνερ, ο Βόλος βγήκε στην κόντρα μετά από κάθετη του Φεράρι, βγήκε ο Ροσέρο, έδωσε δίπλα του στον Φερνάντες ο οποίος με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ «απάντησε» άμεσα και μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Τάνκοβιτς στο 59′, έπειτα από σέντρα του Άμραμπατ.

Στην άμυνα τα προβλήματα παρέμεναν όμως για τους Κιτρινόμαυρους. Στο 60’ ο Φερνάντες κινήθηκε πολύ ωραία, απέφυγε τον Τζαβέλλα και διαμόρφωσε το 3-1. Η ΑΕΚ εμφάνιζε σοβαρά αμυντικά κενά, που ξεκινούσαν κυρίως από τον άξονα. Είχε ζήτημα στο να κρατήσει την μπάλα και να κερδίσει κατοχές.

Στο 75’ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι, με τον διαιτητή Καλαντζή να θεωρεί πως ο Κλέιμαν ανέτρεψε τον Τάνκοβιτς. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 3-2, με το δεύτερο τέρμα του στο ματς. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ άγγιξε την ισοφάριση. Ο Μάνταλος έκανε ένα δυνατό σουτ από καλή θέση, όμως ο Κλέιμαν πετάχτηκε στη γωνία του και έδιωξε εντυπωσιακά.

Η Ένωση δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο διάστημα που άσκησε πίεση. Ο Βόλος κέρδισε πέναλτι στο 84’ με τον Πουρίτα να ανατρέπεται από τον Ραντόνια και ο Ρεγκατίν το εκτέλεσε εύστοχα, για το 4-2. Σχεδόν με την… σέντρα όμως, η ΑΕΚ σκόραρε ξανά, μειώνοντας σε 4-3. Ο Άμραμπατ στο 86′ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ανσαριφάρντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, μιας και στο διάστημα που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτητής: Καλαντζής
Βοηθοί: Σακκάς, Σφυρής
4ος διαιτητής: Σαρρής
ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (77’ Νίνης), Φερνάντες (89’ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατίν (94’ λ.τρ. Γκιουλέν), Μπαρτόλο (91’ Τερεζίου), Ροσέρο (73’ Φαν Βέερτ).
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μιτάι (80’ Ραντόνια), Βράνιες (63’ Μήτογλου), Τζαβέλας, Σιμάνσκι (60’ Γαλανόπουλος), Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (46’ Μάνταλος) Αμραμπάτ, Τάνκοβιτς, Αραούχο (60’ Ανσαριφάντ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις