«Πλήγωσε» τη Λαμία ο Αχαρναϊκός

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Αχαρναϊκού, που επικράτησε με 1-0 της Λαμίας και αναρριχήθηκε στην βαθμολογία, φτάνοντας τους 21 πόντους. Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό, χωρίς πολλές φάσεις, με τα νεύρα να είναι το κυρίαρχο στοιχείο, ενώ δεν έλειψαν και οι… κοκορομαχίες σε αρκετές στιγμές.

Η Λαμία ήταν αυτή που στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πίεζε, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αντίθετα, μάλιστα, άφησε χώρους στους γηπεδούχους, τους οποίους στο 63′ κατάφεραν και να εκμεταλλευτούν. Ήταν ο Ομπράντοβιτς που έφυγε στην κόντρα και έδωσε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Μπέλιτς, που δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την αντίδραση, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημειώσουν ένα τέρμα που δε μέτρησε, αφού ο Νεόφυτος που βρήκε δίχτυα υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μήλιος (46′ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (83′ Ρεπετσάς), Παγώνης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Πολίμος, Εμέκα, Μπέλιτς (64′ Καλογερόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου (83′ Καραλής), Καραγιάννης, Πίντο (52′ Νεόφυτος), Σιατραβάνης, Λεάντρο, Μπαλού, Κοτσώνης, Τζόκιτς (64′ Νατσιόπουλος), Μίλιεβιτς.

gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις