Συνελήφθη ο Σεμέδο, κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

Σοβαρές περιπέτειες με την δικαιοσύνη έχει ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε 17χρονη ότι την βίασε. Θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον εισαγγελέα και θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, με τον ποδοσφαιριστή να αντιμετωπίζει πλέον κίνδυνο σοβαρών κυρώσεων καθώς συν τοις άλλοις η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη.
Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του παίκτη, λίγο αργότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος άσος έχει τεθεί προσωρινά εκτός πλάνων του Ολυμπιακού (μετά την εμφάνιση στον αγώνα με την Λουντογκόρετς) και υπήρχε πιθανότητα να παραχωρηθεί εκτός συνόρων, με την Πόρτο και την Τορίνο να έχουν δείξει ενδιαφέρον. Όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις φαντάζει πολύ δύσκολο ο Σεμέδο να φύγει από τη χώρα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις