Αρχίζουν προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Β. Ασλανίδης και Βούγιοβιτς

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου στο Καρπενήσι. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια πήραν το δρόμο της επιστροφής για τον Βόλο.
Σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών, ενώ την Τετάρτη θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.
Από σήμερα θα ξεκινήσουν προπονήσεις και οι νεοαποκτηθέντες Κυριάκος Ασλανίδης και Βούκο Βούγιοβιτς, οι οποίοι αποκτήθηκαν, ως δανεικοί για ένα χρόνο από τους Άρη και Λεβαδειακό αντίστοιχα.
Θυμίζουμε, πως τραυματίες είναι οι Γιώργος Ξύδας και Χρήστος Κατσούκης, οι οποίοι ακολουθούν θεραπευτική αγωγή, προκειμένου σύντομα να είναι σε θέση να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Το θέμα της έκδοσης των δελτίων των έξι ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ «καίει» τον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν πως ίσως και σήμερα η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος. Θυμίζουμε, πως οι έξι παίκτες είναι οι Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Γκενάντι Ξενοδόχοβ, Θωμάς Γραικός, Ιγκόρ Φιλίποβιτς και Χρήστος Χολέβας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις