Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Super League 1 Άρης Άρης: «Απόφαση ορισμός του σκανδάλου – Πρώτο βήμα μας το CAS»

Άρης: «Απόφαση ορισμός του σκανδάλου – Πρώτο βήμα μας το CAS»

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που διατήρησε το -6 για την υπόθεση Λάσκοφ.

Μετά την απόφαση της εφέσεων για την υπόθεση Λάσκοφ η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για ελεγχόμενη επιτροπή και δικαστές που αμαυρώνουν τη Δικαιοσύνη.

Επίσης ο Άρης τονίζει ότι οι δικαστές δεν έλαβαν υπόψιν τους  τις καταθέσεις των μαρτύρων με την πλευρά Λάσκοφ να ομολογεί ότι αυτός και ένας συνεργάτης του ήταν εκείνοι που έκαναν την πλαστογραφία προκειμένου ο Σκοπιανός να αποκτήσει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Οσον αφορά τη συνέχεια ο Θεός του πολέμου θα προσφύγει πλέον στο CAS, το οποίο όπως ξεκαθαρίζουν θα είναι μόνο το πρώτο μας βήμα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, η αμαρτωλή Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ολοκλήρωσε σήμερα το «έγκλημα» κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, απορρίπτοντας την έφεση που καταθέσαμε για την υπόθεση Λάσκοφ.

Σε μια υπόθεση, όπου ΞΕΚΑΘΑΡΑ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία εμπλοκή, σε μια υπόθεση που η ίδια πλευρά Λάσκοφ ομολόγησε ότι φέρει η ίδια την ευθύνη της πλαστογραφίας, παρουσιάζοντας μάλιστα και μάρτυρα.

Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να διατηρήσει την σκανδαλώδη, αρχική, απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για -6 βαθμούς!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com