Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Άρη ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης

Άλλον ένα ποδοσφαιριστή, δανεικό από τον Άρη, απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την ένταξη στο ρόστερ τους, του Κώστα Χατζηπιρπιρίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Χατζηπιρπιρίδη, ως δανεικό από τον Άρη για ένα χρόνο. Γεννήθηκε την 1η Μαΐου 2001 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Την περίοδο 2020-21 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη, κάνοντας ντεμπούτο στη Super League στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Ο.Φ. Ιεράπετρας, καταγράφοντας οκτώ συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Super League 2.

Επέστρεψε στον Άρη, ακολούθησε κανονικά το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «κιτρίνων» στην Αυστρία, ενώ μέχρι σήμερα προπονούνταν κανονικά με την ομάδα, με τον Άρη να τον παραχωρεί δανεικό στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης πιστεύουν στην ποδοσφαιρική του αξία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Κώστα Χατζηπιρπιρίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις