Ρήγας… στο μηδέν!

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Τύρναβο ο Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη λαρισινή ομάδα για την 20η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο Τύρναβος που ήταν φιλοξενούμενος στο Βελεστίνο παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος. Χαρακτηριστικό του δευτέρου 45λέπτου είναι ότι η ομάδα της Λάρισας δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία.

Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Τύρναβο
Στο 7΄ το σουτ του Τσίπη πέρασε άουτ, ενώ την εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη στο 32΄ απέκρουσε ο Παπαγιάννης. Ένα λεπτό αργότερα, το σουτ του Κορέτα έφυγε εκτός εστίας. Στο 37΄ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ. Ο Τσιρλίδης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή του Ρήγα, με τη μπάλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι, ενώ στην επαναφορά το πλασέ του Τασιουλή απέκρουσε σωτήρια ο Κεφαλάς. Στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους, το σουτ του Τσίπη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου.

Μονόλογος από τον Ρήγα Φεραίο

Στο δεύτερο μέρος, ο Ρήγας Φεραίος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα. Αντίθετα, ο Τύρναβος περιορίστηκε σε ρόλο παρατηρητή. Στο 47΄ το σουτ του Τσίπη κατέληξε άουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Γκάγκα, έπειτα από κόρνερ του Τσίπη, απέκρουσε ο Παπαγιάννης. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσίπης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Γουτούλη να στέλνει από κοντά τη μπάλα άουτ. Στο 86΄ το σουτ του Σέττου μπλόκαρε ο πορτιέρο της λαρισινής ομάδας, ενώ και εκείνο του Γουτούλη στο 90΄ είχε την ίδια κατάληξη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τύρναβος αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λούγκου στο 88΄.

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί: Καραγιάννης, Καλύβας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Ζενούνι, Τσίπης, Βουραζέρης – Τασιούλης, Καρλιάμπας, Αϊβάζης, Κρίτσας, Λίταινας
Κόκκινη: Λούγκος (δεύτερη κίτρινη)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Τσίπης (84΄ Γούτσιος), Γεωργατζής, Κορέτα (90΄ Πάσχος), Ζενούνι (46΄ Γουτούλης), Σέττος
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Λούγκος, Τασιούλης (46΄ Παπαχρήστος), Κρίτσας (82΄ Σβερκούλης), Τσιρλίδης (76΄ Κόκορας), Λίταινας, Χρηστίδης

Δημήτρης Μπιτολάς


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις