Πρώτη προπόνηση για την Ακαδημία μπάσκετ του Ίωνα

Σήμερα στα ανοικτά γήπεδα στο Καραγάτς θα γίνει η πρώτη προπόνηση για την Ακαδημία μπάσκετ του Ίωνα. Στις 18.00 την αρχή θα κάνουν τα τμήματα τζούνιορ του συλλόγου (γεννηθέντες το 2011 και μετά) ενώ στις 19.00 σειρά θα πάρουν οι Παμπαίδες και το παιδικό τμήμα.
Επιπλέον όποιος φοιτητής περάσει στο Βόλο και ασχολείται με το μπάσκετ μπορεί να έρθει να δοκιμαστεί στο ανδρικό τμήμα που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
«Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του Ίωνα Βόλου. Παίξε, γέλασε, κάνε νέους φίλους και μάθε τα μυστικά του μπάσκετ από τους καλύτερους μέσα από ένα εξειδικευμένο περιβάλλον.
Θα πραγματοποιηθούν πολλά φιλικά παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα για όλα μας τα τμήματα, αλλά και θα λάβουν μέρος στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ. Μην το σκέφτεσαι, γίνε κι εσύ μέρος της ομάδας μας και ζήσε το μπάσκετ αλλιώς.
Επίσης συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα για παιδιά από 5 έως 17 ετών. Υπεύθυνος οργάνωσης Ακαδημίας και προπονητής είναι ο Λάμπρος Πρέκας (τηλ. 6934279713), έφορος Ακαδημίας ο Αλέξης Βαζάκας (6985752250) και πρόεδρος του Ίωνα ο Στέφανος Φαρμάκης (6979224462).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις