Δεκατέσσερις συνολικά μεταγραφές η Καλαμάτα

Στο κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η Καλαμάτα προσέθεσε δύο ακόμη Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές στη σύνθεση της, τον Σίντνεϊ Ματέους και τον Bάλισον Νεμ, φτάνοντας συνολικά τους πέντε ποδοσφαιριστές από τη χώρα του καφέ αλλά η ενίσχυση ενδέχεται να έχει και συνέχεια. Και αυτό θα συμβεί εάν υπάρξει διαφοροποίηση στο θέμα των περιορισμών με την αδειοδότηση αλλά και στο “παράθυρο” των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Η Καλαμάτα συνολικά πραγματοποίησε 14 μεταγραφές και δεν θα έλεγε όχι για έναν ακόμη στόπερ που ίσως έρθει στο έξτρα μεταγραφρικό “παράθυρο” των ελεύθερων, που ξεκίνησε από χθες (01/07) και ολοκληρώνεται στις 17 Σεπτέμβρη.

Στο διάστημα αυτό όσοι παίκτες δεν δεσμεύονται με κάποιο σύλλογο είναι διαθέσιμοι και οι ομάδες μπορούν να αναζητήσουν συμπληρωματικές προσθήκες για τα ρόστερ τους από μία λίστα παικτών, που δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο συμβόλαιο κατά τη διάρκεια του κανονικού μεταγραφικού «παζαριού».

Η εξέλιξη που θα υπάρξει με την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση θα καθορίσει και την παραμονή ή όχι ποδοσφαιριστών που δεν έχουν ακόμη σίγουρη θέση στο ρόστερ, όπως ο Νίκος Μιχαλόπουλος και ο Σταύρος Μπούνας, οι οποίοι προπονούνται με την ομάδα, έχουν πάρει μέρος στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά μένει να αξιολογηθούν από το Νίκο Αναστόπουλο.

Ανεβάζει στροφές ο Τάτος
Οι μελανόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Παλιάμπελα και ετοιμάζονται για το τρίτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. Το μικρό ενδεχόμενο που υπάρχει να μην διεξαχθεί το παιχνίδι στην έδρα της Μαύρης Θύελλας είναι στο μεταξύ να ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα, κάτι που θα οριστικοποιηθεί την Πέμπτη.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία, ο Ανδρέας Τάτος ανεβάζει στροφές και αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με τη μελανόλευκη το Σάββατο ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος τις τελευταίες μέρες έχε δώσει βάρος στην τακτική και στην επιθετική ανάπτυξη, καθώς αυτό το κομμάτι δεν λειτούργησε καλά στο τελευταίο φιλικό με τον Εθνικό.

Πηγή: sport365

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις