Πήραν εγγυήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. και αγωνίστηκαν;

Εννέα ποδοσφαιριστές από τους… φευγάτους του Ολυμπιακού Βόλου μαζεύτηκαν χθες και αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, με τον Ολυμπιακό να χάνει με 3-0. Το ερώτημα που τίθεται είναι: Οι ποδοσφαιριστές πήραν εγγυήσεις και κατέβηκαν να αγωνιστούν – τη στιγμή που βασική προϋπόθεση ήταν να πληρωθούν…

…πριν το ματς με την Αναγέννηση – και ποιος τους τις έδωσε;
Στο επίσημο site της ΠΑΕ αναρτήθηκε δύο περίπου ώρες πριν το παιχνίδι ανακοίνωση και αυτοί που τη συνέταξαν έριχναν το βάρος για την κατάντια, στην οποία έχει περιέλθει ο Ολυμπιακός, στα επτά άτομα που έκαναν μπροστά την περασμένη εβδομάδα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μη διαλυθεί ο Ολυμπιακός. Φταίνε αυτοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, που μέσα σε δύο μέρες δεν μπόρεσαν να βρουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, οι δόσεις σε ΙΚΑ και εφορία και ότι άλλο άφησε απλήρωτο η προηγούμενη διοίκηση πρωτοδικείου.
Αυτοί που χθες βρήκαν τα χρήματα – και δεν είναι οι επτά που θέλησαν να μπουν στη νέα διοίκηση πρωτοδικείου – για να πληρωθούν οι διαιτητές, γιατί δεν κατέβαλαν τα έξοδα διαιτησίας, που δεν ξεπερνούσαν τα 350 ευρώ, για να διεξαχθεί το Σαββατιάτικο παιχνίδι της ομάδας Νέων με τη Λαμία; Η ομάδα Κ19 δεν κατέβηκε να αγωνιστεί εντός έδρας και μηδενίστηκε.
Η μεγάλη απορία όλων όσων ασχολούνται με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αν – τελικά – η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και μέχρι πότε ή αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη Football League. Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον αυτής της ομάδας, η οποία παραμένει ακέφαλη διοικητικά και με ελάχιστους ποδοσφαιριστές στη δύναμή της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις