Ραγδαίες εξελίξεις στην Καβάλα μετά το «κόκκινο» από την ΕΕΑ

Σαν «βόμβα» έσκασε στην Καβάλα η είδηση ότι η ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Super League 2 καθώς η ΕΕΑ άναψε κόκκινο φως.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογο, όσο και αν ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Άλεξ Χαντιτάγκι τόνισε με δήλωση του ότι θα συνεχίσει να παλεύει για την ομάδα και την πόλη, φαίνεται ότι αρχίζουν να υπάρχουν αποχωρήσεις, με την πρώτη από αυτές να είναι έκπληξη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Proininews.gr ο Σάκης Παπαβασιλείου, λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του στην ΠΑΕ Καβάλα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ο λόγος του γρήγορου διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρεται να σχετίζεται με την απόφαση της ΕΕΑ να μην επιτρέψει στην ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να παρθούν αποφάσεις σε διοικητικό επίπεδο για την επόμενη ημέρα στους αργοναύτες.

Από την Καβάλα αποχώρησε και ο 26χρονος αμυντικός Γιάννης Καζαντζίδης που αποχαιρέτησε την ομάδα με μήνυμα στο προφίλ του στο Facebook.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις