Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ (photos)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η τριήμερη ημερίδα Κολύμβησης με την ονομασία “Νικητήρια” στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας που διοργανώθηκε από το τμήμα κολύμβησης του Eρασιτέχνη της Νίκης Βόλου. Στην συγκεκριμένη “διοργάνωση” έλαβαν μέρος 1100 αθλητές από 30 σωματεία από όλη την χώρα από ηλικία 9 ετών έως και 22.

Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός στο οποίο για πρώτη φορά, εντάχθηκαν και οι αγωνιστικές κατηγορίες είχε τον χαρακτήρα να δουν οι προπονητές το που ακριβώς βρίσκονται οι αθλητές τους, μιας και το Φλεβάρη είναι και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για δυνατά τεστ. Στόχος φυσικά είναι η ημερίδα αυτή από του χρόνου να ενταχθεί και στο καλεντάρι της F.I.N.A. (σ.σ. Παγκόσμια ομοσπονδία υδατοσφαίρισης). Ενώ άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως με την συγκεκριμένη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα στην Πόλη μας, βοηθήθηκε σημαντικά και η αγορά, μιας και μαζί με τους συνοδούς των αθλητών(2500 συνοδοί 2 ανά αθλητή σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες) 7 ξενοδοχεία εντός της Πόλης γέμισαν, και φυσικά και τα μαγαζιά εστίασης προσφέροντας σημαντική ανάσα στην τοπική αγορά.

P1240223

P1240179 1

P1240170 1

 

Τέλος οι διοργανωτές της συγκεκριμένης ημερίδας μέσω του Goalpost.gr έβγαλαν την εξής ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους χορηγούς αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν να λειτουργήσουν όλα “ρολόι”.

Η ανακοίνωση:

Οι διοργανωτές της ημερίδας κολύμβησης “Νικητήρια 2016” θέλουν να ευχαριστήσουν τους αθλητές που μας τίμησαν για να αγωνιστούν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, τους συνοδούς αλλά θα θέλαμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που χάριν σε αυτούς και την πολύτιμη βοήθεια τους η Ημερίδας μας στέφτηκε κάτω από μεγάλη επιτυχία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς για την στήριξη- προσφορά τους στο συγκεκριμένο γεγονός: ΜΕΤΚΑ Α.Ε. ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ΔΙΟΣ, ANES Lines, Ιωαννίδης, Τρίχας Ο.Ε. και Επί… Γραφής.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις