Βελιτζέλος: «Είμαστε στους διεκδικητές κι αυτό είναι σημαντικό»

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πιερικό ο Κώστας Βελιτζέλος σε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κατερίνη. “Είμαστε στους διεκδικητές και αυτό είναι πολύ σημαντικό” συμπλήρωσε ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί κατάφεραν μετά από ένα κακό παιχνίδι και ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, σ’ ένα συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι να αντιδράσουν, να δείξουν σφυγμό και να δείξουν ότι πραγματικά είμαστε μεγάλη ομάδα. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που από τη στιγμή που ανέλαβε ο κ. Καμπερίδης έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, είναι πιο βελτιωμένος, ξέρει να δουλεύει, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμα μεγαλύτερη.

Το παιχνίδι σήμερα δεν διεκδικεί δάφνες εννοώ σε επίπεδο παραγωγής φάσεων. Έγιναν αρκετές από στημένα, πήγε περίπου όπως το σχεδιάσαμε ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Πιερικός κατάφερε να μειώσει, είχε και μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, ευτυχώς για εμάς δεν τα κατάφερε και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την τόσο σπουδαία νίκη.

Από τη μέρα που ανέλαβα την ομάδα έχει δώσει δεκατέσσερα παιχνίδια, εννέα εκτός και πέντε εντός. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματικά με πολύ αντίξοες συνθήκες που σιγά σιγά τις έχουμε βελτιώσει. Όταν αυτά τα παιδιά κάνουν ένα κακό αποτέλεσμα ή έχουν μια κακή παρουσία ακούν τα εξ’ αμάξης. Αυτή την εβδομάδα που πέρασε ακούσαμε διάφορα, που δεν αξίζουν στους παίκτες σε καμία περίπτωση. Ήταν πολλά τα παιχνίδια εκτός έδρας και είχαμε συγκομιδή. Είμαστε στους διεκδικητές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τους αξίζουν ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια γι’ αυτόν τον λόγο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις