Αμφίβολοι δύο παίκτες στον Βόλο για το φιλικό με τη Νίκη

Ενόψει του φιλικού παιχνιδιού που θα δώσει ο Βόλος με τη Νίκη (Σάββατο 4/9, 18.00 Πανθεσσαλικό) μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ζαν Μπαριέντος, Τομ Φαν Βέερτ, ενώ πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Ζαν Πιέρ Ρινέρ, ο οποίος δεν έπαιξε στο φιλικό με την ΑΕΚ. Θυμίζουμε, πως ο Νικολάς Ορόζ είναι τραυματίας και θα λείψει για ενάμιση περίπου μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στον Βόλο έχουν δουλέψει σκληρά το τελευταίο δίμηνο και η ομάδα έχει βάλει γερές βάσεις, ενόψει του νέου πρωταθλήματος, καθώς ο στόχος είναι μια θέση στην πρώτη εξάδα και η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του τόσο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, όσο και στο Βόλο φροντίζουν η ομάδα να αποκτήσει την απαραίτητη συνοχή και ομοιογένεια. Μπορεί να παρέμειναν από πέρυσι 10 παίκτες του βασικού κορμού, ωστόσο, ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα, 16 συνολικά, τα οποία έπρεπε να «δέσουν» με τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ από την πλευρά του ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να περάσει έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα, σε σχέση μ’ αυτό που έπαιζε πέρυσι ο Βόλος.

Ωστόσο, το στοιχείο της πίεσης ψηλά το βλέπουμε και φέτος, με τους «κυανέρυθρους» να κάνουν ενεργητική άμυνα, να πρεσάρουν τον αντίπαλο και να έχουν πολλά τρεξίματα μέσα στο γήπεδο, όπως φάνηκε και στο φιλικό με την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, ο Φράνκο Φεράρι παραμένει, όπως είναι γνωστό, στο έμψυχο δυναμικό του Βόλου. Ο Αργεντινός τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών εμφανίστηκε να βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού, αλλά οι «κυανέρυθροι» επέλεξαν να τον κρατήσουν. Ο ίδιος, πάντως, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής: «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, όπως έκανα πάντα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν εξαρτώνται από μένα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη θετική ενέργεια».

Όσον αφορά την απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση, εφόσον αποκτηθεί, δεν υπήρξε ούτε χθες κάποια εξέλιξη. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξακολουθούν να παλεύουν την υπόθεση, ελπίζοντας πως θα υπάρξει αίσιο τέλος και η ομάδα θα αποκτήσει έναν πολύ καλό και έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις