Σε καλό δρόμο ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την ΑΕΛ (οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-1) η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, αν λάβουμε υπόψη, πως προέρχεται από σκληρές διπλές προπονήσεις και από το γεγονός πως είναι μια καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, που προσπαθεί να αποκτήσει συνοχή και ομοιογένεια.
Ο Γιώργος Βαζάκας κρατά τα θετικά από παιχνίδι και συνεχίζει τη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός με δηλώσεις του απέφυγε να πει πολλά λόγια μετά τη φιλική νίκη επί της ΑΕΛ και αρκέστηκε να τονίσει: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Σε κάθε φιλικό ματς και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα προσθέτουμε και κάποια επιπλέον στοιχεία στο παιχνίδι μας. Το αποτέλεσμα δεν λέει τίποτα, όταν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα, έτσι ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είναι δυνατή και ανταγωνιστική».
Ο Ολυμπιακός είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, καθώς δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία. Οι παίκτες είχαν τρεξίματα, πάλεψαν και δίκαια πήραν τη νίκη, σημειώνοντας τρία γκολ.
Βέβαια, η ομάδα εμφάνισε και ορισμένες αδυναμίες, τις οποίες εντόπισε η τεχνική ηγεσία, θα δουλέψει με τους παίκτες, έτσι ώστε να τις διορθώσει, μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις