“Ντόρτια” Τοξότη με Εθνικό

Με τέσσερα τέρματα φιλοδώρησε ο Τοξότης την ομάδα του Εθνικού, στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στην Β’ Ε.Π.Σ.Θ. με το τελικό 1-4 να μαρτυρά την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας του Θ. Χρυσοχού που με την νίκη της αυτή έπιασε των Εθνικό με 13 βαθμούς στην 4η θέση και πλέον μπορεί να ελπίζει στο κυνήγι μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην κορυφαία κατηγορία. Πλουραλισμό στο σκοράρισμα για τους φιλοξενούμενους με τέσσερις διαφορετικούς παίχτες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς στο 4ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πηραδάκα να επωφελείται την ασταθή απόκρουση του Αράπη σε σουτ που έγινε σε πρώτο χρόνο από τον Μάρκο και με πλασέ προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας έτσι το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει και 2 λεπτά αργότερα ο Μωραΐτης που βρέθηκε τετ-α-τετ μετά από αμυντικό λάθος, δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασπαλάρη που απομάκρυνε με τα πόδια το χλιαρό πλασέ του μέσου των γηπεδούχων. Ο τερματοφύλακας του Τοξότη βγήκε νικητής σε ακόμη δύο σημαντικούς κινδύνους που δημιουργήθηκαν στα καρέ του, σε διαδοχικές εκτελέσεις φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής από τον Περεντίδη αρχικά στο αρχικά στο 12’ και εν συνεχεία στο 45’. Ότι δεν κατάφερε λοιπόν ο αρχηγών των κιτρινόμαυρων το κατάφερε και μάλιστα με θεαματικό τρόπο ο Σ. Τσένα στο 24’ όταν από την σέντρα του γηπέδου και βλέποντας εκτός θέσης τον Αράπη έστειλε την μπάλα με σουτ-λόμπα για δεύτερη φορά στα δίχτυα, σκορ που ήταν και το τελικό για τα πρώτα 45 της συνάντησης.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι σε διάστημα 3 λεπτών όχι μόνο τελείωσαν τους αντιπάλους τους αλλά έδωσαν και διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους. Συγκεκριμένα στο 48’ ο Κουτσικός με σουτ νίκησε τον Αράπη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και

στο 50’ με πανομοιότυπο τρόπο ο Μάρκο έγραψε το 0-4 και βλέποντας όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο τους παίχτες του Εθνικού να μην μπορούν να καταλάβουν τη τους συμβαίνει. Τελικώς στο 81’ ο Κοθωνάς με δυνατή κεφαλιά εντός περιοχής σημείωσε το τελικό 1-4.

Συνθέσεις:

Εθνικός Βόλου: Αράπης, Σκοτεινιώτης, Μπαντής(54’ Τόντα), Χονδρός, Κερμελής, Μωραΐτης, Τσαμπάσης (54’ Κοθωνάς), Τίγγας(62’ Συμεωνίδης), Παλάντζας, Παλάσης, Περεντίδης.

Α.Ο. Τοξότης Βόλου: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης(53’ Γεωργίου), Κυλαδίτης, Παπακυρίτσης, Α. Βέτσικας, Πηραδάκας, Σ. Τσένα (70’ Τσιλιόπουλος), Γ. Βέτσικας, Πασπαλάρης (56’ Τριχιάς), Κουτσικός, Μάρκο.

ethnikos

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις