Ευγενίου: «Μόνο λόγια, καμία σοβαρότητα»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Στράτος Ευγενίου μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον Ηρακλή, το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, τη δική του παραμονή ως «εγγυήτρια δύναμη» στη νέα σεζόν, τη μετάβαση της ονομασίας από Τρίγλια σε Ηρακλής και τους στόχους στη νέα Super League 2.

Για το ότι επωμίζεται το βάρος για τον Ηρακλή της νέας σεζόν:

«Εξακολουθώ και θα είμαι ο μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή, μάλλον στην Τρίγλια που θα γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα Ηρακλής, για να ξέρουμε τι λέμε. Είναι Ηρακλής. Η ομάδα θα γίνει Ηρακλής. Αυτή τη στιγμή στα χαρτιά η ομάδα είναι Τρίγλια για εύλογους λόγους. Δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά στην ομάδα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε μια προσπάθεια, η ομάδα θα γίνει Ηρακλής, όταν πρέπει, όπως πρέπει. Για να είναι δυνατό και να μην το καθαρίσει κάποιος τυχαίος. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είμαι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίγλια που μέσα στη χρονιά θα γίνει Ηρακλής».

Για το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών:

 

Ως σήμερα υπάρχουν λόγια και καμία σοβαρότητα. Ως εκ τούτου εγώ είμαι μεγαλομέτοχος και πορευόμαστε με τη συνεργασία με τον Γ.Σ. Ηρακλή. Αν δεν βρεθεί σοβαρός, με τον Ευγενίου και τον Γ.Σ. Ηρακλής θα προχωρήσει η ομάδα. Η προσπάθειά μου είναι να απεμπλακώ από το ποδόσφαιρο. Σοβαρότητα υπάρχει όταν μέσα σε μια εβδομάδα μπορείς να δείξεις τα οικονομικά στοιχεία. Να βρισκόμαστε και να γινόμαστε… Κοτσόβολος με δόσεις, δεν είναι σοβαρά πράγματα. Η ομάδα είναι σχεδόν στημένη για τη νέα σεζόν, στήθηκε από εμάς. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό το πράγμα».

Για το γιατί δεν μένει μέχρι τέλους από τη στιγμή που υπάρχει επικοινωνία με τον Γ.Σ. Ηρακλής:

«Από την αρχή έχω πει και ποτέ δεν έχω δηλώσει ότι είμαι κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί ένας Ευγενίου να σηκώσει τον Ηρακλή. Δεν θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο. Μπορώ να διαχειριστώ και να βοηθήσω ως ένα σημείο. Δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος. Αν λέμε ψέματα θα μας φέρουν πίσω εκεί που ξεκινήσαμε. Δεν σημαίνει ότι προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε την ομάδα στον οποιονδήποτε. Αν είναι να δοθεί σε κάποιον η ομάδα, θα είναι το κατάλληλο άτομο».

Για τον στόχο της ομάδας φέτος:

«Εξ αρχής είπαμε ότι θέλουμε να βάλουμε γερά θεμέλια ώστε όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η ονομασία Ηρακλής. Είναι μεταβατική χρονιά. Στη συνείδηση του κόσμου είναι Ηρακλής. Μένει το τυπικό όταν πρέπει για να διασφαλιστούν κάποια πράγματα. Έχουμε ζητήσει σαν ΠΑΕ Τρίγλια το Καυτανζόγλειο για έδρα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο σωματείο. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται αλλά πρέπει να γίνεται ένας αυστηρός έλεγχος στο ποιος θα μπει και πως θα μπει. Πρέπει να μπει σε γερές βάσεις ο Ηρακλής. Θα κάνουμε μια δυνατή παρουσία στη SL2, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να θέσουμε βάσεις για την ομάδα που θα γίνει για τα επόμενα 100 χρόνια και όχι για τα επόμενα 2».

Το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο:

«Δεν πρέπει να έχει αβεβαιότητα για αυτό που πάει να δημιουργηθεί. Σύντομα θα πάρει ο κόσμος αυτό που θέλει. Μη βιάζονται για πολλά πράγματα, όπως τις ονομασίες. Όλα θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο για να γίνουν σωστά. Δεν υπάρχει καμία πονηρή σκέψη. Να ενεργοποιηθεί ο κόσμος, αυτοί που αγαπούν τον Ηρακλή. Αυτοί θα μας δώσουν τη δύναμη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις