Εμπλοκή με τις προκηρύξεις SL1 και SL2

To ρόλο του διαιτητή θα κληθεί να παίξει για μια ακόμη χρονιά η ΕΠΟ και να αποφασίσει τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν απευθείας από τη Σούπερ Λιγκ στη Σούπερ Λιγκ 2. H Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ ενέκρινε την περασμένη Πέμπτη τη προκήρυξη του πρωταθλήματος και αποφάσισε, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, να υποβιβαστεί απευθείας στην Σούπερ Λιγκ 2 η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, ενώ η προτελευταία θα κληθεί να δώσει μπαράζ με τη δεύτερη της βαθμολογίας της SL2.

Από την πλευρά της η Σούπερ Λιγκ 2, που φέτος προβλέπεται ότι θα διεξαχθεί με 36 ομάδες θα ζητήσει να ανέβουν απευθείας στη Σούπερ Λιγκ 1 οι δύο πρώτες ομάδες, άρα να υποβιβαστούν αντίστοιχα απευθείας οι δύο τελευταίες.  Για το θέμα θα πρέπει αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που θα συνεδριάσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10/9, αφού το πρωτάθλημα της Super League 1 αρχίζει το Σάββατο 11/9 και η προκήρυξη θα πρέπει να εγκριθεί από την ΕΠΟ.

Όσον αφορά τη Σούπερ Λιγκ 2 έχει προγραμματίσει Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου με ένα από τα θέματα την έγκρισή την προκήρυξη του πρωταθλήματός της. Τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα…

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις